Thursday, 1 March 2012

SESI PEMULANGAN PERALATAN YANG DIPINJAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                  Selepas habis semua aktiviti di uitm shah alam dan tasik chenderoh kami ada lg satu pekerjaan yang harus dilakukan iaitu sesi pemulangan peralatan2 yang dipinjam dekat kolej .. sesi periksa barang telah dilakukan lepas selepas 2hari berehat dirumah masing2 untuk menghilangkan kepenatan .. selepas pergi ke kolej , kami dihendaki periksa peralatan yang dipinjam dahulu sebelum memulangkan nya .. kami memeriksa dulu semua peralatan yang dipinjam dekat playcourt UCSA .. 


                             AJK masing2 sibuk memeriksa peralatan yang dipinjam .. semua melakukan tugas masing2 dengan baik sekali .. semua semangat menyiap kan pemulangan barang untuk berehat kan selepas menjalani aktiviti outdoor ini .. saya ajk keselamatan memeriksa peralatan yang dipinjam oleh ucsa iaitu first aid dan strecher semasa aktiviti outdoor dijalan kan . saya memeriksa peralatan yang saya pinjam amat banyak rosak dan telah digunakan semasa aktiviti tersebut .. saya megemaskan balik peralatan yang ajk keselamatan meminjam . allhamdullillah peralatan yang saya ajk keselamatan pinjam dapat dipulangkan dengan cara yang baik .. haha .. 
                              
                                               NI ADALAH GMBAR KAMI SELEPAS  PEMERIKSAAN PERALATAN !!!!!!!!!!!!!


                                  


 Selepas habis pemeriksaan kami habis lah tugasan yang diberi .. sekarang ini kami menunggu paper final exam untuk outdoor recreation .. 


                               SEKIAN HABISLAH TUGASAN SYA SEBAGAI AJK KESELAMATAN KAMPUS KOLEJ SHAHPUTRA DAN PERSERTA OUTDOOR RECREATION BAGI TAHUN 2011 .. 
                  SEKIAN TERIMA KASIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHA ..

No comments: